Bioresonanca
Eko alternativa d.o.o.
Triglavska cesta 10
4240 Radovljica

D.Š.: 89628284

T: 041 591 949
F: 059 159 230

iztok.prezelj@telemach.net

Holimed seminarbook
Ekoalternativa

Tehnika razreševanja notranjih konfliktov

Vsak človek, še posebej do šestega leta starosti, prevzema določena prepričanja, verovanja o svetu, naravi, vesolju, človeku, sebi in svoji samopodobi. To kar prevzamemo, postane za nas resnica. Večine našega vedenja in navad se sploh ne zavedamo. Programirano prepričanje in negativne misli v nezavednem umu, ki nas vsakodnevno sabotirajo, je moč preseči. Rešitev problema ni intelektualna ampak izkustvena. Izkustveni pristop je razvil Tom Stone iz ZDA in se imenuje tehnika razreševanja notranjih konfliktov. Metoda temelji na tem, da so: človeško telo, misli, čustva, občutki, želje, nameni, le energija, da je pravzaprav vse v veselju energija.

Zelo ilustrativna je primerjava z računalnikom. Programska oprema je tista, od katere je odvisno delovanje računalnika. Enako je s človekom. Naša programirana prepričanja so sestavljena iz naših misli, čustev, izkušenj, želja, itd., ki določajo naše ravnanje in obnašanje.

Ko ne dobimo tistega kar želimo, to je zdravja in dobrega počutja, nam tehnika reševanja notranjih konfliktov pomaga najti "hroščke" v tistih programih oziroma vzorcih, ki nam preprečujejo zaželeno imeti. S pomočjo te tehnike ugotovimo kateri so ti vzorci in omogoča, da jih lahko bodisi izničimo bodisi nadgradimo, če je potrebno.

Notranji konflikti so energijski vzorci. Razumsko dojemanje vzorcev in človeška volja so ponavadi neučinkoviti pri njihovem reševanju. Intelektualno razumevanje, da imate na svoje računalniku virus, še ne pomeni, da ga boste s tem odstranili. Zagnati morate protivirusni program, da ga odstranite.

Enako velja za metodo reševanja notranjih konfliktov. Ko imate “hroščka” v vašem miselnem programu, ga z običajnim intelektualnim razumevanjem ne boste odstranili. Zagnati morate ustrezen “protivirusni program”.

Najprej je pomembno ugotoviti kateri so tisti “hroščki” v našem miselnem programu, ki nas ovirajo pri normalnem in zdravem življenju. Ugotovimo jih s pomočjo kineziološkega testa na podlagi seznama trditev oziroma prepričanj in/ali strahov. Če s testom ugotovimo, da imamo v podzavesti konflikt, ga odpravimo z bioresonančno terapijo s pomočjo naprav RemiWave Pro ali Bioswing Pro. Po preteku terapije ponovno testiramo ali smo blokado odstranili. Ponavadi sta dovolj ena do dve terapiji. Ko boste po terapijah integrirali nova prepričanja se boste počutili samozavestni, srečni, vitalni.

Metoda posega tudi v naravo navad, ki nas držijo ujete v naših iluzijah in nam ponuja učinkovit način, kako škodljive navade odpraviti in postati gospodar svojega življenja, ne pa ostati skupek pogojnih refleksov. Ljudje razvijemo določene škodljive navade zaradi čustvenih bolečin, ki jih sprožajo travmatični dogodki v otroštvu. Te navade so kajenje, pitje alkohola, jemanje drog in zdravil itd., ki jih uporabljamo zato, da prikrijemo bolečino. Metoda razreševanja notranjih konfliktov vam pomaga preseči prepričanja, zaradi katere ste slabe navade osvojili, poleg tega pa lahko s programom odvajanja od substanc tudi fizično izbrišemo hrepenenje po tej substanci. Na primer, program odvajanja od kajenja izniči elektromagnetno sevanje nikotina v telesu in izbriše hrepenenje po nikotinu. Večina jih ne občuti niti odtegnitvenih simptomov! V približno dveh urah postanete nekadilec in kar je najpomembneje, ostanete nekadilec do konca vašega življenja.

Najboljše možnosti za srečno in izpolnjeno življenje imate, ko telo ni v stresnem stanju in ko smo odprti za nove informacije ter se potopimo v občutke sreče, hvaležnosti in ljubezni.

Svoje življenje in življenje vaših strank lahko izboljšate tako, da spremenite miselne vzorce in prepričanja. V vsaki zasebni praksi pri zdravljenju in pomoči drugim imate vsakodnevno določeno količino strank. Tako imate vedno možnost, da najdete zadovoljstvo v tem, ko pomagate drugim.

Z metodo razreševanja notranjih konfliktov boste v svojo vsakodnevno prakso vnesli novo dimenzijo zdravljenja, s katero boste pridobili še več strank, med drugimi tiste, ki vam bodo pokazali tista področja, kjer se morate razvijati tudi sami. Stranke imajo namreč dramatična izboljšanja, zato to povedo tudi svojim prijateljem in svojcem. Če želite imeti pozitiven vpliv na stranke in pomagati drugim uživati življenje, bo uvedba te metode zagotovo ena boljših odločitev, ki jih boste sprejeli v vašo prakso in svoje življenje!

Kako lahko metoda razreševanja notranjih konfliktov izboljša vaše življenje in življenje drugih?

Predstavlja popolnoma nov pristop za izboljšanje človeškega življenja, reševanja problemov in nam preprečuje, da bi obtičali na mestu. Je enostavna in elegantna. Računalniki so narejeni po vzoru človeških možganov. Zdaj, ko so računalniki postali zmogljivejši in imajo pomembno mesto v našem življenju, lahko opazujemo delovanje računalnika, da izvemo tudi kaj o sebi. Imamo možnost, da spremenimo naše podzavestne miselne vzorce in prepričanja, ki nam preprečujejo živeti življenje, kot si ga želimo.

Tehniko razreševanja notranjih konfliktov lahko uporabljajo svetovalci, trenerji, terapevti in ostali, ki želijo vključiti novo učinkovito metodo v svojo prakso. Prav tako jo uporabljajo posamezniki za sebe, družino in prijatelje. Poleg tega je primerna za tiste, ki bi želeli odpreti svojo prakso in pomagati ljudem pri preoblikovanju njihovih življenj.

Čudovito je, da lahko uporabljamo metodo razreševanja notranjih konfliktov tudi za lažje učenje te metode. Na primer, razrešimo lahko tista prepričanja iz otroštva, ki nam onemogočajo, da se novih stvari lažje naučimo. Ko bomo prepričani, da ni več ovir za učenje, bomo postali mojstri te metode in za delo z napravami RemiWave Pro/Bioswing Pro. Ta izkušnja je čudovita in tehnika zelo učinkovita.

Pri učenju metode razreševanja notranjih konfliktov se boste seznanili:

  • z osnovnim protokolom metode (kako ugotoviti vaša prepričanja in poiskati “hroščke” v vaših  miselnih programih ter kako jih razreševati),
  • kako uporabljati napravi RemiWave Pro ali Bioswing Pro,
  • kako uporabljati kineziološki test za delo z metodo razreševanja notranjih konfliktov,
  • kako pridemo do bistva težav,
  • kako odpraviti vzroke težav in blokade,
  • ako vključiti metodo v zdravilsko prakso.